Välkommen till SLM Stockholm

Klubben för män som har sex med män och går igång på fetischer som läder, gummi, uniformer, skinhead, grovarbetare och/eller sportutrustning!

Öppettider

Cruising Pub onsdagar 19-23
Cruising Club Fredagar 22-02
Fetish Night med DJ lördagar 22-02

Kommande Evenemang

Club Berlin

27 maj

Dags igen att ta fram ditt finaste läder eller gummi då det äntligen är dags för Club Berlin - en lite tuffare kväll! Ingen entré ikväll.

Naket Sektion

28 maj

Sektionskvällen för alla som gillar när allt visas… inga kläder, men skor krävs. Medlemskap säjs inte denna kväll. Dörrarna är öppna 18:00-21:00 men kvällen fortsätter längre än så.

Cruising Pub

31 maj

Kom ner som du är för en skön och avslappnad pubkväll med trevliga grabbar.

Wet Sektion

01 juni

Sektionskvällen för alla som gillar Wet. Medlemskap säljs inte denna kväll. Dörrarna är öppna 19:00-20:00 men kvällen fortsätter längre än så.

Cruising Club

02 juni

Börja helgen med en kväll på klubben, umgås med fetischvänner och cruisa bland nya ansikten. Hänga i baren eller utforska andra områden är upp till dig. Välj och vraka och ha en skön kväll.

Fetish Night

03 juni

Veckans fetischkväll då vi tuffar till oss och även kör med DJ på dansgolvet för att höja klubbkänslan. Alla klädkoder utom baskravet gäller ikväll. Dvs inte jeans med bar överkropp, t-shirt eller linne.

Pool Party

05 juni

Ikväll flyttar sommaren in till SLM när vi gör om dansgolvet till en pool.Våra poolpartyn brukar vara populära och det blir snabbt fullt i garderoben.

Mixad Midsommarfest

24 juni

Det är dags för en av årets höjdpunkter: SLM:s traditionsenliga mixade midsommarfest! Till midsommarbuffén som serveras mellan 19:30 och 21:30 (insläpp från 19:00) krävs särskild biljett.
© Copyright 2006 SLM Stockholm | Scandinavian Leather Men Stockholm, Wollmar Yxkullsgatan 18, Stockholm, SVERIGE
Tel +46 (0)8 - 643 31 00 | E-postadress: info(at)slmstockholm.se