Klädkod

För att få komma in på klubben måste du följa den klädkod ”dress code” som gäller för den aktuella kvällen. Vanligtvis accepteras alla klädkoder som är godkända av SLM Stockholm men vid särskilda temafester kan det ställas särskilda krav. Vilka klädkoder som gäller för kvällen framgår av kalendariet. Det är alltid entrépersonalen som granskar och godkänner att du uppfyller klädkoden.

Fetisch klädkod innebär att samtliga SLM Stockholms klädkoder, utom det så kallade baskravet (jeans med t-shirt, linne eller bar överkropp), gäller.

Respektera klädkoderna – de bidrar till att skapa rätt stämning nere på klubben!

Osäker på din outfit?

Skicka oss ett meddelande på sociala medier för hjälp!

Läder

Ett par läderbyxor eller chaps kombinerat med ett par matchande kängor är en bra start. På överkroppen kan man bära mer läder, väst eller kanske ett harnesk. Ett mc-ställ är också ett bra alternativ.

Gummi

Delvis eller helt klädd i latex eller neoprene tillsammans med ett par kängor eller sneakers. Det finns massor att välja på, allt från ett par gummishorts till en heltäckande dräkt i ett stort antal färger.

Uniform

Välj mellan arbetsuniformer såsom polis, brandman, väktare eller någon form av militär uniform. Kamouflagebyxor och exempelvis t-shirt/linne accepteras också.

Grovarbetare

Detta innefattar klädsel såsom byggjobbare, rörmokare och skogshuggare. Ta gärna på dig tillhörande skyddsutrustning för att skapa en komplett look. Kom ihåg – en rutig skjorta gör dig inte till en skogshuggare.

Sport

Sportkillen är från topp till tå klädd för den sport som han utövar, så som fotboll, amerikansk fotboll, gymnastik, brottning, simning eller cykling. På fötterna har han det som krävs för att utöva sporten så länge det inte är barfota eller skridskor.

Jocks & underkläder

Ett par klassiska jockstraps eller kalsonger är något de flesta äger. Bar överkropp eller kanske ett harnesk med tillhörande kängor eller sneakers.

Skinhead

Skinhead har oftast rakad skalle. Annars gäller vanligtvis blekta jeans, pikétröja samt en bomberjacka med kängor på 20-30 hål.

Naket

Naket behöver inte mycket förklaring, men kom ihåg att du alltid måste ha skor på dig. Kanske ett par snygga sneakers eller grova kängor?

Klubben tillåter under inga omständigheter symboler med kopplingar till nazism eller rasism.

Allmänt om klädkoder

Generellt accepteras inte kläder med tryck. Undantag gäller för märken som är accepterade inom fetisch-scenen, exempelvis Fred Perry och Alpha Industries. Tröjor med tryck från vårt  community accepteras ofta.

Alla gillar inte starka dofter av parfym, aftershave, deodorant etc. Använd något diskret när du går på klubben för att visa hänsyn till de gäster som gillar kroppens egna dofter.