SLM Stockholm

Sveriges största
fetischklubb för män

ons 6 dec 19:00-23:00
fre 8 dec 22:00-02:00
lör 9 dec 22:00-02:00

Välkommen till SLM Stockholm

SLM Stockholm (Scandinavian Leather Men Stockholm) är en läder och fetischföreningen för män som gillar män och bedrivs helt och hållet på en ideell bas av medlemmarna, för medlemmarna.

Medlemskap i SLM Stockholm eller ett helårsmedlemskap (A-medlemskap) i någon av våra broderföreningar inom Top of Europe krävs alltid, utom på Öppet Hus, för att besöka oss.

Observera att ansökan om nytt eller tillfälligt medlemskap, enligt gällande lagar och regelverk, måste göras på vår hemsida innan vi öppnar den kväll du tänkt besöka oss. Ansökan kan göras upp till 30 dagar i förväg – efter 30 dagar raderas ansökan automatiskt!

Jul på SLM Stockholm

Vi har öppet på julafton!

14:00 – 20:00 har vi Christmas together för dig som inte har någon att fira jul med, eller som hellre vill fira den med andra medlemmar.  20:00 – 02:00 har vi Christmas Eve Pub för dig som vill avsluta julaftonskvällen tillsammans med andra medlemmar.

  • 15:00 julbuffé
  • 18:00 julfika och julklappslotteri
  • efter julfika och julklappslotteriet är det Christmas Eve Pub till 02:00

För julbuffén krävs en förköpt biljett som kostar 250 kr. Biljetten finns att köpa i vår entré. För att delta i julklappslotteriet behöver du bara ta med en julklapp värd max 150 kr.

Observera: För att julbuffén ska kunna genomföras måste vi ha sålt tillräckligt många buffébiljetter fram till söndag 17 december.

Läs mer om våra öppetkvällar under julhelgen i kalendariet!

Speciella intressen på SLM

I vår förening har det bildats olika grupper med specifika intressen. Dessa intressegrupper (även kallad sektioner) träffas och umgås lite extra vissa kvällar. Är du nyfiken så passa på att besöka en av dessa kvällar för att hitta likasinnade.

BDSM, Bears & Beards, FF, Jocks, MC, Nude, Pups, Wet

Medlemspresentation - E

Utan våra medlemmar så är vi ingen klubb. Vi vill därför fokusera en del av vår hemsida till att belysa några av alla våra viktiga medlemmar.

Vi planerar en första intervju med E och varför han är medlem i SLM Stockholm.

Logga in till medlemsportalen

Medlemsportalen är till för våra medlemmar. Här hittar du protokoll från styrelsemöten, kallelse till årsmöten samt sån information som enbart är till för våra medlemmar. Logga in snabbt och smidigt med de uppgifter du fick vid registrering.