SLM Stockholm

Sveriges största
fetischklubb för män

fre 19 jul 22:00-02:00
lör 20 jul 22:00-03:00
sön 21 jul, insläpp 18:00-19:00

Välkommen till SLM Stockholm

SLM Stockholm (Scandinavian Leather Men Stockholm) är en läder och fetischföreningen för män som gillar män och bedrivs helt och hållet på en ideell bas av medlemmarna, för medlemmarna.

Medlemskap i SLM Stockholm eller ett helårsmedlemskap (A-medlemskap) i någon av våra broderföreningar inom Top of Europe krävs alltid, utom på Öppet Hus, för att besöka oss.

Observera att ansökan om nytt eller tillfälligt medlemskap, enligt gällande lagar och regelverk, måste göras på vår hemsida innan vi öppnar den kväll du tänkt besöka oss. Ansökan kan göras upp till 30 dagar i förväg – efter 30 dagar raderas ansökan automatiskt!

Vi är kontantfria

Sedan den 1 april 2024 är vi kontantfria och kommer endast acceptera betalning med betalkort. Vi tar idag emot de flesta större betalkort – utom American Express.

Detta enligt beslut på vår årsstämma 2024 med anledning av att kontanthantering idag är väldigt kostsam och det kräver en ökande och allt mer omfattande administration för att hantera kontanter.

För dig som inte vill ha digitala spår på ditt bankkonto rekommenderar vi att titta på förbetalda betalkort eller betalkort via neobank.

 

Speciella intressen på SLM

I vår förening har det bildats olika grupper med specifika intressen. Dessa intressegrupper (även kallad sektioner) träffas och umgås lite extra vissa kvällar. Är du nyfiken så passa på att besöka en av dessa kvällar för att hitta likasinnade.

BDSM, Bears & Beards, FF, Jocks, MC, Nude, Pups, Wet

Logga in till medlemsportalen

Medlemsportalen är till för våra medlemmar. Här hittar du protokoll från styrelsemöten, kallelse till årsmöten samt sån information som enbart är till för våra medlemmar. Logga in snabbt och smidigt med de uppgifter du fick vid registrering.