This article is only available in Swedish

SLM i Stockholm Pride Parade 2022

(Enligsh version here)

Datum: Lördagen den 6 augusti 2022
Tid: 11:00-18:00
Plats: Norr Mälarstrand, startnummer 96

Snart är det dags för Skandinaviens största prideparad, och vi skulle bli väldigt glada om DU valde att gå med oss i SLM Stockholm!

Vi kommer som vanligt att ha en lastbil med flak att dansa på, och DJs på flaket kommer vara Andreas Barth och Kliin. Man kommer även att kunna dansa bakom flaket och vi kommer naturligtvis också att ha med oss vår gigantiska läderprideflagga samt ett gäng mindre fanor.

Anmäl ditt deltagande genom att skicka ett mejl till marcus.b@slmstockholm.se där du anger vilken eller vilka delar du vill hjälpa till med:

  • Lasta och rigga på morgonen
  • Riva och lasta av på klubben efteråt
  • Hjulvakt
  • Bära stora flaggan
  • Bära mindre flagga
  • Dansa på flaket

För att tydligt visa vilka vi är och skapa en härlig känsla så är det strikt dresscode som gäller. Det betyder alltså att du behöver komma klädd i någon av våra dresscodes, det s.k. ”baskravet” (jeans och t-shirt) är INTE tillräckligt. Nakna skrev är inte heller okej. I övrigt gäller Stockholm Prides allmänna ordningregler för paraden.

Samling sker på paraddagen kl 12:00 vid vår startplats på Norr Mälarstrand. Vårt startnummer kommer vara 96. Paraden startar kl 13:00, men det brukar ta en bra stund innan alla framförvarande ekipage har börjat röra på sig. Från start till mål brukar det sedan ta ungefär 2 timmar.

För dem som vill hjälpa till med riggning av lastbilen kommer samling att ske kl 11:00 vid klubblokalen (Wollmar Yxkullsgatan 18). Det går också bra att dyka upp vid startplatsen på Norr Mälarstrand från kl 12:00 för att hjälpa till med de sista förberedelserna.