Picknick med Pride Lake Parade

På lördag kommer det bli en annorlunda prideparad – på vattnet! Självklart är vi nyfikna och vill vara med och fira med paraden. Tyvärr har vi ingen båt att åka med i år, så istället tar vi plats på land och hejar från sidan.

Vi tar plats på Långholmen runt klippbadet (se nedan). SLM bjuder på lite gott tilltugg/snacks, men du plockar själv med dig det vill äta och dricka. Glöm inte filt om du vill sitta ner en stund mellan firandet.

Kom gärna i gear – ryktet säger att det blir en del pups  🐾 😛.

Klubben öppnar sedan som vanligt vid klockan 20.00 – Se mer här!

Inget medlemskap behövs för picknick, men kom ihåg att registrera dig online innan 19.00 om du vill besöka klubben på kvällen.

Långholmen vid 13.00

Vi kommer finnas på plats vid 13.00 (samtidigt då båtarna ska avgå från Årstaviken). Planen är att vi då hinner landa innan de kommer passera oss där vi sitter.

Vi vet inte helt var vi får plats på stället, men det blir intill nålen på kartan. Du hittar oss med hjälp av vår flagga.

Vad är Pride Lake Parade?

En alternativ parad som går på vattnet med start från Åstraviken. Båtparaden fortsätter sedan förbi Riddarfjärden, Långholmen, Söder Mälarstrand, Riddarholmen och sedan utmed Norr Mälarstrand. Eventet slutar vid Mälarpaviljongen och arrangeras av Stockholm Gay Life.

Läs mer i QX och på Facebook.

Har du en båt och vill vara med i paraden? Anmäl dig till paraden via e-post.